Proefles aanvragen

Freerunnen

Zo sierlijk mogelijk van de ene plek naar de andere en onderweg hindernissen en obstakels nemen, daar gaat het allemaal om bij de spectaculaire sport Free running. Met snelheid gekoppeld aan acrobatiek, fysieke uitdaging, mentale beheersing en controle trotseren free runners obstakels en attributen.

Free running is enorm in opkomst. Bij Sparta weten wekelijks tientallen jongeren de zaal te vinden om nieuwe tricks en trucs te leren. De trainingen zijn ingedeeld in verschillende leeftijden, zo kunnen op dinsdag jongeren van 13 jaar en ouder zich uitleven in de gymzalen bij het Groevenbeek College. Op donderdag zijn er in sporthal Calluna trainingen voor jeugd vanaf 8, 10 en 12 jaar.

Tijdens de trainingen wordt aandacht besteed aan nieuwe technieken. Veiligheid en bewustwording staan hoog in het vaandel, evenals het naleven van regels bij het zelfstandig free runnen in de buitenlucht.

Jaarlijks organiseert de afdeling freerunning tevens activiteiten ter promotie van de sport en als extraatje voor de eigen leden.

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

18.30 - 19.30
12 jaar en ouder
Groevenbeek, HAVO/VWO
19.30 - 20.30
12 jaar en ouder
Groevenbeek, HAVO/VWO

Woensdag

Donderdag

16.00 - 17.00
8-11 jaar
Sporthal Calluna
17.00 - 18.00
10-12 jaar
Sporthal Calluna
18.00 - 19.00
12 jaar en ouder
Sporthal Calluna

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Nieuws van Freerunnen

04

MRT

Knappe prestaties van Sparta Freerunners tijdens IFKF kampioenschappen

Tijdens de IFKF kampioenschappen, de Open Friese Kampioenschappen Freerunning, medio februari hebben drie freerunners van Sparta prachtige prestaties behaald. Op het onderdeel ‘speed’ was Guus Last de snelste van allemaal en mocht zo het goud meenemen naar huis in de categorie tot en met 10 jaar.
27

SEP

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

U kunt vanaf 27 september stemmen voor het goede doel van GV Sparta Ermelo. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe hoger het bedrag dat wij dan kunnen besteden aan de opening van de nieuwe sporthal in Ermelo. De plek waar we als vereniging echt samen kunnen sporten.

Er is nog veel meer nieuws!bekijk al het nieuws