Vertrouwenscontactpersoon

Sinds november 2021 ben ik, Debora, aangesteld als extern vertrouwenscontactpersoon bij Sparta. In het dagelijks leven ben ik psychologe en al 13 jaar werkzaam in de Jeugdzorg. 

Sinds december 2022 ben ik, Ron, aangesteld als tweede extern vertrouwenscontactpersoon bij Sparta. Ik ben ICT-er van beroep en in het verleden heb ik een cursus voor coaching en counseling gedaan. Mijn pluskinderen sporten allebei bij Sparta. In mijn vrije tijd voetbal ik bij DVS en speel ik gitaar.

Het is belangrijk om je veilig en prettig te voelen tijdens het sporten, daarom is het goed dat je met iemand kan praten als er sprake is van ongewenst gedrag. Dit kan pesten zijn, maar ook bedreiging of seksuele intimidatie. Het is goed om te weten dat je hiervan melding kunt maken én om te weten dat er zorgvuldig en vertrouwelijk met de melding wordt omgegaan.

Als je een melding bij ons maakt dan neemt een van ons contact met je op en leg je uit wie we zijn en wat je van ons kan verwachten. We helpen je om de situatie behapbaar te maken en een aanpak voor het probleem te vinden. Samen kijken we waar je mee geholpen zou zijn en wat jouw eigen ideeën zijn over mogelijke vervolgstappen. Wil je een luisterend oor? En/of wil je bij een hulpverlenende instantie of de politie aankloppen? Wellicht wil je een officiële klacht indienen? Ook daar kan ik je bij helpen. Wat wij met elkaar bespreken blijft vertrouwelijk. Zonder jouw toestemming wordt er niets gedeeld met anderen. Ook niet met de andere vertrouwenscontactpersoon.

We hopen dat iedereen zich welkom voelt om bij (een van) ons aan te kloppen en dat je melding maakt wanneer er sprake is van ongewenst gedrag of een misstand.

Neem contact op met Debora en Ron via vertrouwenspersoon@spartaermelo.nl

 

13 JUL '24 -
25 AUG '24
Zomervakantie
05 OKT '24
1e plaatsingswedtrijd teams, 2e en 3e divisie
19 OKT '24
1e plaatsingswedstrijd teams, ere en eerste divisie
02 NOV '24 -
03 NOV '24
Davind Hunt Cup Engeland
09 NOV '24
2e plaatsingswedstrijd teams, 2e en 3e divisie

Lesrooster van vandaag (zaterdag)

09.00 - 13.00
Dutch Trampoline Academy
De Zanderij - Sparta-zaal
09.30 - 10.15
Lesgroep 1 Ouder&Kindgym peuters
De Zanderij - Sparta-zaal
10.15 - 11.00
Lesgroep 2 Ouder&Kindgym peuters
De Zanderij - Sparta-zaal
11.00 - 11.45
Lesgroep 3 Ouder&Kindgym peuters
De Zanderij - Sparta-zaal
11.45 - 12.45
Kleutergym
De Zanderij - Sparta-zaal
08

JUL

Spetterende eindshow

08

JUL

Gymseizoen afgesloten met nijntje beweegfeest

Er is nog veel meer nieuws!bekijk al het nieuws