16

NOV

PIETENDANSFEEST 27-11-2020

Hou jij ook zoveel van dansen en van pieten? Wij wel! Daarom organiseren we een pietendansfeest, kom jij ook? We doen spelletjes en dansen er op los! Het is op vrijdag 27 november in de Triade te Ermelo. Iedereen is welkom, ook als je geen Sparta Ermelo lid bent. Om 14.00 tot 16.00 is er een feestje voor groep 1 t/m groep 4 en om 16.00 tot 18.00 is er een feestje voor groep 5 t/m groep 8.
07

SEP

Start Nieuw Seizoen ‘20/‘21

Afgelopen week zijn alle lessen van dit seizoen gestart. Wat was het leuk om iedereen weer te zien! Vanaf 4 jaar kan je dansen bij Sparta Ermelo. Gewoon gezellig op recreatief niveau of juist fanatiek op selectie niveau. In elke groep kan je instromen! Klik hier om het actuele rooster te bekijken en meld je aan voor 2 gratis proeflessen.
01

FEB

Medailleregen

Bij de eerste wedstrijd van het dansseizoen hebben onze teams uitstekende prestaties neergezet. Met 1 bronzen, 2 zilveren en wel 3 gouden medailles kwamen de dansteams met een voldaan gevoel naar huis. Dit beloofd een mooi wedstrijdseizoen te worden!
27

SEP

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

U kunt vanaf 27 september stemmen voor het goede doel van GV Sparta Ermelo. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe hoger het bedrag dat wij dan kunnen besteden aan de opening van de nieuwe sporthal in Ermelo. De plek waar we als vereniging echt samen kunnen sporten.
02

FEB

Rhode slaagt voor JL2

Afgelopen zaterdag had dansjuf Rhode haar examen voor de JL2 (Jazzdansleider2) in Apeldoorn. Tijdens haar examenopdracht moest ze lesgeven aan leerlingen van de verschillende verenigingen, wat zij met veel enthousiasme heeft gedaan.
02

FEB

Jeugdselectie pakt 1e plaats

De jeugdselectie stond zaterdagmorgen klaar voor de eerste danswedstrijd van dit seizoen, ditmaal in de Sypel in Harderwijk. En dat was niet zonder succes. Dansdocent Annemiek Folmer, die dit seizoen het team onder haar hoede heeft, had de afgelopen weken met haar team hard getraind om in Harderwijk goed voor de dag te komen. De meiden wisten een topprestatie te leveren wat goed was voor de eerste plaats.
31

OKT

Prinsen en Prinsessen dansfeest

Maandag 12 en woensdag 14 november is er in de kleuterdans en recr. 5-7 jaar een Prinsen en Prinsessenfeest.
23

JUN

Tienerselectie behaald de 2e plek op NK Jazzdans

De Tienerselectie deed mee in de categorie C t/m 16 jaar en streed met nog 8 andere groepen om de titel. De meiden wisten uiteindelijk een mooie tweede plek te behalen.
12

JUN

Sneeuwwitje en de Dwergen geselecteerd voor Ahoy Rotterdam

Maandag was het een grote verrassing voor alle dansers van Sneeuwwitje en de Dwergen. Ze kregen de uitnodiging om op zaterdag 23 juni in Ahoy Rotterdam de Dance2show - the finals te dansen.
10

JUN

Waikiki Beach valt in de prijzen

Zaterdag 9 juni hebben de meiden van de 8-10 jaar in Zwolle met hun dans Waikiki Beach een dance2 impress award gewonnen.
09

JUN

Eindvoorstelling Dans op 30 juni

Kom jij ook zaterdag 30 juni naar de eindvoorstelling van de afdeling Dans in Sporthal Calluna? De kaartjes zijn vanaf 11 juni te koop in de danslessen.
15

APR

Tienerselectie is door naar NK in Ahoy

Op zaterdag 7 april heeft de Tienerselectie, o.l.v. Suzan Guliker, meegedaan aan de voorronde van het NK Jazzdans in Harderwijk. Met een mooie derde plek mochten de meiden deze dag naar huis. Het was nog even afwachten op de laatste voorrondes afgelopen weekend of de groep zich zou plaatsen voor de finale op 23 juni in Ahoy Rotterdam. Maar de groep heeft zich als zevende geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap Jazzdans!
14

APR

3e prijs op NK Jazzdans voor recreatie 15+

Afgelopen zaterdag, 14 april, was de finale van het NK Jazzdans voor alle D-categorieën. De recreatie 15+ had zich geplaatst om in Dordrecht nog een keer hun wedstrijddans te laten zien. De meiden dansten op hun best en mochten met een mooie 3e plaats naar huis. Gefeliciteerd meiden!
09

APR

4 prijzen tijdens dansweekend in Harderwijk

08

APR

15+ door naar finale NK Jazzdans

12

FEB

Tienerselectie Oost Nederlands Kampioen

04

FEB

Goede start tijdens de eerste danswedstrijd

16

DEC

Swingen op kerstmarkt in Ermelo

17

OKT

Kinderen dansen er op los bij Buurtsportfestijn

07

SEP

Don tracht dames in toom te houden

04

JUL

Kenau geselecteerd voor Landelijke Dance2 show

17

JUN

Sparta scoort twee derde plaatsen op NK Jazzdans

10

JUN

Magische dansshow in theater Harderwijk

20

MEI

4 prijzen voor dansers Sparta

05

MEI

Dansshow Magisch op 10 juni in theater Harderwijk

13

APR

Dansgroepen Sparta plaatsen zich voor finale NK Jazzdans

06

APR

Dansers treden op met showband Doe Maar

18

MRT

2x Goud en 2x brons op voorronde Jazzdans